Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κλάτενμπεργκ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σημαντική αλλαγή στους συνεργάτες του Κλάτενμπεργκ

Ο Βορεϊοιρλανδός Άλαν Σνόντι ήταν ο άνθρωπος που μέχρι πρότινος έβγαζε τους ορισμούς των διαιτητών και τους πήγαινε μετά για έγκριση στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ωστόσο ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δεν είχε μείνει τόσο ευχαριστημένος από τη διαχείριση του δυναμικού των διαιτητών και τους σχετικούς ορισμούς. Έτσι αποφάσισε να πάρει τελείως πάνω του τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα, βάζοντας στον... πάγο για τον τομέα αυτόν τον Άλαν Σνόντι.
 
Η συγκεκριμένη εξέλιξη επιβεβαιώθηκε από το Δ.Σ. της ΕΠΟ που ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τζέικ Κόλινς στη θέση του ΆλανΣνόντι, ο οποίος θα μπορούσε να είχε ήδη... καρατομηθεί, αλλά φαίνεται πως θα βγάλει τη σεζόν έστω για τις Super League 2 και Football League. 

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:
 
Ο κ. Τζέικ Κόλινς αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, στη θέση του κ. Άλαν Σνόντι, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των Super League 2 και Football League, αντικαθιστώντας τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη. Ο κ. Κόλινς είναι εκπαιδευτής VAR  της FIFA και έχει μακρά εμπειρία σε διεθνές επίπεδο στη βελτίωση της ατομικής απόδοσης των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών.