Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χανιά

Σκληρή ανακοίνωση από τα Χανιά για την διαιτησία

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχουν τα Χανιά μετά την ήττα από τον Ιωνικό για την 11η αγωνιστική της Super League 2. Μάλιστα εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για «παράγκα με… ενορχηστρωτή τον “Γιαννάκη” να κάνει τα πάντα προκειμένου να ευνοηθούν οι λατρεμένες ομάδες των “εξυγιαντών”».

Η ΠΑΕ Χανιά μάλιστα, υποστηρίζει ότι έχει αποφασιστεί ήδη ποιες ομάδες θα πάρουν την άνοδο για τη Super League 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε!

Από την αρχή του πρωταθλήματος βλέπουμε την παράγκα με… ενορχηστρωτή τον “Γιαννάκη” να κάνει τα πάντα προκειμένου να ευνοηθούν οι λατρεμένες ομάδες των “εξυγιαντών”.

Το ίδιο σύστημα, που φρόντισε πέρσι μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος να επωφεληθεί συγκεκριμένη ομάδα, συνεχίζει ακάθεκτο το έργο του με σκοπό ξανά να παρέχει προστασία σε ομάδες που έχουν την ιδιαίτερη συμπάθεια των “εξυγιαντών”.

Δυστυχώς για εμάς που επενδύουμε χρήμα και χρόνο σε αυτό που αγαπάμε φαίνεται ότι κάποιοι έχουν αποφασίσει από πριν για την τύχη ενός πρωταθλήματος και για το ποιες ομάδες έχουν πάρει το “χρίσμα” για την άνοδο.
 
Όσο ο κ. Κλάτενμπεργκ και οι συνεργάτες του δεν ασχολούνται με το πρωτάθλημα της Super League 2 και δεν φροντίζουν να ξεσκεπάσουν την παράγκα τόσο οι “Γιαννάκηδες” θα δρουν ανενόχλητοι συνεχίζοντας τον διασυρμό του ελληνικού ποδοσφαίρου…».