Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Περιμένουν χιλιάδες κόσμο στη Λισαβόνα για το Final 8 του Champions League!

Περιμένουν χιλιάδες κόσμο στη Λισαβόνα για το Final 8 του Champions League!

Έχουμε 29 Ιουλίου, με τα  περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να έχουν μόλις τελειώσει, ενώ ακόμα βρίσκονται σε εκκρεμότητα το Champions και το Europa League.

Οι δύο κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της «Γηραιάς Ηπείρου» θα ολοκληρωθούν στις 23 και 21 Αυγούστου, με τη διεξαγωγή Final 8 σε Πορτογαλία και Γερμανία αντίστοιχα.

Όσον αφορά το Final 8 του Champions League, το οποίο θα γίνει από τις 12 έως τις 23 Αυγούστου στη Λισαβόνα, οι διοργανωτές εκεί περιμένουν χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι θα δώσουν το παρών στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Μπορεί οι επιδημιολογικές συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα να απαγορεύουν την παρουσία οπαδών εντός των γηπέδων, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, η Ντανιέλ Σα, εκτελεστική διευθύντρια του πορτογαλικού ινστιτούτου διοίκησης και μάρκετινγκ, αναφέρει πως αναμένονται περίπου 15.000 οπαδοί στη Λισαβόνα για να ζήσουν από κοντά (όσο γίνεται) τη συμμετοχή των ομάδων τους στο Final 8 του Champions League.

Τα έσοδα που προβλέπεται να εισπράξει η χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου είναι περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ!

«Πιστεύουμε ότι περίπου 15.000 οπαδοί θα έρθουν στη χώρα μας και τη Λισαβόνα, ακόμα και χωρίς εισιτήριο, απλά και μόνο για να βρίσκονται κοντά στις ομάδες τους και να ζήσουν τη γιορτή με λίγο διαφορετικό τρόπο. Γι’ αυτές τις 12 μέρες, που θα διαρκέσουν οι αγώνες, θα θέλει ο κόσμος να ζήσει την ατμόσφαιρα σε μια χώρα που λατρεύει το ποδόσφαιρο», ανέφερε η Σα.