Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δένδιας

Διαδικτυακή εκδήλωση στην ολλανδική πρεσβεία για τον τελικό του «Γουέμπλεϊ» με την συμμετοχή Δένδια

Ιστορική ημέρα είναι η αυριανή για κάθε οπαδό του Παναθηναϊκού, καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από την συμμετοχή του «τριφυλλιού» στον τελικό του κυπέλλου Πρωταθλητριών απέναντι στον Άγιαξ. Η ολλανδική πρεσβεία μάλιστα θα διοργανώσει διαδικτυακή εκδήλωση, στην οποία θα λάβει μέρος και ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου έχει ως εξής: «Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα παραστεί αύριο, Τετάρτη 2 Ιουνίου, στις 18:00, στην διαδικτυακή εκδήλωση «Φιλία και αθλητική ιστορία μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας – 50 χρόνια από τον τελικό του Wembley ανάμεσα σε Άγιαξ και Παναθηναϊκό», που διοργανώνει η Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Αθήνα με αφορμή την επέτειο των 50 ετών από τον ιστορικό τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1971 ανάμεσα στον Άγιαξ και τον Παναθηναϊκό.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης, στην οποία θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, και η οικοδεσπότης Πρέσβης της Ολλανδίας, Στέλλα Ρόνερ-Γκρούμπασιτς, θα βρεθούν οι δεσμοί μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας και η σημασία του αθλητισμού και της αθλητικής διπλωματίας ως γέφυρας φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των λαών.

Η εκδήλωση, στην οποία θα συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που συμμετείχαν στον τελικό του 1971 αλλά και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας στο ποδόσφαιρο, θα μεταδοθεί στο κανάλι YouTube του Υπουργείου Εξωτερικών»