Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπεργκ: «Παίζει σε υψηλότερο επίπεδο ο Ολυμπιακός, θα παλέψουμε στη ρεβάνς»

Μπεργκ: «Παίζει σε υψηλότερο επίπεδο ο Ολυμπιακός, θα παλέψουμε στη ρεβάνς»

Μπορεί η Ομόνοια να ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο τεχνικός του κυπριακού συλλόγου, Χένινγκ Μπεργκ έδειξε να μην χάνει την πίστη του ενόψει της ρεβάνς.

«Παίξαμε με μια καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός παίζει σε πολύ πιο ψηλό επίπεδο από εμάς. Πιστεύω ότι παλέψαμε αρκετά, μείναμε στο ματς για πολλή ώρα. Ήμασταν λίγο άτυχοι με το πέναλτι και μετά δεχθήκαμε ακόμα ένα γκολ τις καθυστερήσεις. Αμυνθήκαμε καλά αλλά παίξαμε με μια ομάδα που φυσιολογικά είναι πολύ καλύτερη από εμάς», τόνισε ο Νορβηγός και πρόσθεσε:

«Είμαστε 2-0 στο ημίχρονο, θα παλέψουμε στην έδρα μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε. Θα είναι δύσκολο με αυτό το αποτέλεσμα αλλά δεν είναι αδύνατο. Δείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό και θα κάνουμε ότι μπορούμε», σημείωσε.

Όσο για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του στη ρεβάνς; «Πρέπει να είμαστε λίγο καλύτεροι στο επιθετικό παιχνίδι, με καλύτερη ακρίβεια και timing. Αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να σκοράρουμε. Αμυντικά κάναμε πολλά καλά πράγματα σήμερα και με λίγη περισσότερη τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».