Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γαλατασαραι

«Θα συμβουλευτούμε το Υπουργείο Εξωτερικών, ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό»

Συνεχίζει να απασχολεί τους Τούρκους το θέμα που δημιουργήθηκε με την Γαλατάσαραϊ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ο Ρέμζι Σανβέρ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, σχολίασε πως θα έρθει σε επαφή με το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας αναφορικά με τις σχέσεις που θα διαμορφωθούν με την χώρα μας μετά το συμβάν του «Ελ. Βενιζέλος».

Όπως είπε, «Αυτή ήταν μια κίνηση όχι μόνο προς εμάς, αλλά και όλη τη χώρα. Θα συνεχίσουμε να φιλοξενούμε Έλληνες αθλητές όπως κάναμε πάντα. Άλλα έχουμε και το δικαίωμα να πάμε το θέμα σε διεθνείς πλατφόρμες σχετικές με το αθλητικό και το γενικό Δίκαιο.

Πιστεύουμε πως όλα έγιναν από στενόμυαλους γραφειοκράτες ή πολιτικούς και η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειάζεται. Αλλιώς, λυπούμαστε για τους ανθρώπους της Ελλάδας και το μέλλον των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό, θα είχαμε αντιδράσει όπως και να 'χε. Είναι λάθος για μας όλο αυτό. Το ότι οι άνθρωποί μας έκαναν ένα λάθος δεν καθιστά σωστό αυτό που έγινε.

Ελπίζουμε πως επιλέξαμε να συνεργαστούμε μία ομάδα με την οποία μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες για εκείνο το φιλικό. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη που λάβαμε».