Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Το ξεχωριστό μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για Ιβάν και «Κόκκινο Ποτάμι» (ΦΩΤΟ)

Το ξεχωριστό μήνυμα που έγραψε το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την πρεμιέρα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», όπου στέκεται στην επιθυμία και την αποφασιστικότητα του πατέρα του Ιβάν Σαββίδη, να δημιουργήσει το μεγάλο αυτό εγχείρημα με φόντο τη σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου.

«Το Κόκκινο Ποτάμι», η συγκλονιστική ιστορία αγάπης με φόντο τη σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Η σειρά του Open, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, έκανε μέσο όρο 29,8% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο, στο νεανικό κοινό άγγιξε το 31,6%, ενώ έφτασε σε τέταρτο μέχρι και 35,6% στο κοινό 18-54.

Στο πλαίσιο αυτό, το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης, έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα, στο οποίο σημείωσε:

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για αυτή την εξαιρετική σειρά το Κόκκινο Ποτάμι. 171 βασικοί ηθοποιοί, 1140 κομπάρσοι, 629 ιστορικές ενδυμασίες και τέλος καθηγητές της τουρκικής, της ρωσικής, της αρμενικής, της ποντιακής και της γαλλικής γλώσσας, έκαναν το όνειρο του πατέρα μου πραγματικότητα!

Ένα ταξίδι στον χρόνο να μας υπενθυμίσει πως οι Πόντιοι πάλεψαν με την ζωή τους για την ζωή τους. Πόντιος σημαίνει υπερηφάνεια, τιμή και ακεραιότητα, αρχές ιδανικές και απαραίτητες για να μακροημερεύσεις. Ήταν μια επιθυμία και υπόσχεση του πατέρα μου το όλο εγχείρημα. Αφιερωμένο στους Πόντιους και γενικότερα στην προσφυγιά που κάθε ελληνικό σπίτι έχει μια ιστορία να πει».

Η σχετική δημοσίευση που έκανε: