Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φερέιρα: "Έγινε η αξιολόγηση, ώρα να πάρω αποφάσεις"

Φερέιρα: "Έγινε η αξιολόγηση, ώρα να πάρω αποφάσεις"

Ο Πορτογάλος τεχνικός ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Τσβόλε υποστήριξε πως έχει πάρει τις αποφάσεις τους για τους παίκτες που θα συνεχίσουν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του "δικεφάλου Βορρά".

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος:

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ: 

"Θα έλεγα ότι κύριος στόχος είναι να γίνει αξιολόγηση των παικτών αλλά σιγά σιγά φτάνει η ώρα να πάρω αποφάσεις. Όλοι πήραν την ευκαιρία τους για να μου δείξουν τη συνολική εικόνα τους. Υπήρξαν παίκτες που με εξέπληξαν θετικά εννοώ κυρίως νεαρούς παίκτες, έχουμε αυτούς που ξέρουμε ότι θα δώσουν πράγματα στο μέλλον και στο τέλος θα κάνουμε την τελική αξιολόγηση και θα δούμε που χρειαζόμαστε ενίσχυση.

Όπως είπαμε ήθελα να δώσω ευκαιρίες σε όλους γιατί υπάρχουν παίκτες που δεν είχαν ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας. Προσπάθησα να ανακατέψω τους παίκτες με βάση τις θέσεις τους αλλά αφού θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να έχουμε δυο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση και αυτό δεν το έχουμε.

Από δω και στο εξής θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Από δω και στο εξής θα παίζουν μόνο όσοι μου δείξανε ότι έχουν διάθεση. Πρέπει να έχουμε δυο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση για να υπάρχει και συναγωνισμός".

Για τα όσα είπε με τον Γιώργο Σαββίδη και τις μεταγραφές: 

"Αυτή τη στιγμή θα ήθελα να το λύσω εσωτερικά έχουμε ακόμα δρόμο αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος, να συνεχίσουμε το σερί νικών που υπήρχε από πέρυσι.

Δεν θα μείνουν όλοι οι παίκτες το ξέρουμε ότι έχουμε σημαντικούς παίκτες τραυματίες, αλλά αυτό δεν μας μειώνει την πίστη και την αυτοπεποίθηση μας. Μην ξεχνάμε όλοι μας ότι είμαστε οι πρωταθλητές και όλοι πλέον απαιτούν περισσότερα πράγματα από εμάς".

Για την αποβολή του Πέδρο Ενρίκε: 

"Δεν είναι εύκολη κατάσταση η αποβολή. Συνέβη όμως ο διαιτητής κάνει λάθη αλλά εμείς πρέπει να το αποδεχθούμε και να είμαστε ήρεμοι για να μην αφήνουμε την ομάδα με παίκτη λιγότερο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα".