Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χατζηισαΐας: «Θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε»

Χατζηισαΐας: «Θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε»

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε για την φιλική αναμέτρηση του "δικεφάλου του Βορρά" με την Τσβόλε (2-2) και τόνισε πως οι "ασπρόμαυροι" χρειάζονται δουλεία για να παρουσιάσουν το πρόσωπο που πρέπει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ξεκίνησε καλά η ομάδα στο παιχνίδι, καταφέραμε να προηγηθούμε με δύο γκολ, αλλά έχουμε ένα δύσκολο σύστημα που πρέπει να μάθουμε, έχει έρθει καινούργιος προπονητής, ακούμε αυτά που μας λέει, θα δουλέψουμε στην προπόνηση και όλα θα πάνε όπως πρέπει

Πόσο χρόνο χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να είναι έτοιμος:

«Έχουμε άλλη μια προετοιμασία μπροστά μας, υπάρχει χρόνος για να μάθουμε να παίζουμε έτσι όπως θέλει ο προπονητής και να κάνουμε ότι μας ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις αλλαγές που υπάρχουν στο σύστημα της ομάδας: 

«Ο προπονητής θέλει να ξεκινάει το παιχνίδι από πίσω να περνάει η μπάλα από όλους, θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να συμμετέχουμε στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι έχουμε δείξει ήδη κάποια σημαντικά πράγματα». 

Είναι δύσκολο να υπάρχουν πολλές αλλαγές στο σύστημα αλλά για αυτό είμαστε εδώ. Μέσα από την συνεχή δουλεία πιστεύω πως θα καταφέρουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει» 

Για το αν περιμένει κάποια ευκαιρία:

«Εγώ προσωπικά για αυτό το λόγο είμαι εδώ, ψάχνω την ευκαιρία μου και προσπαθώ να δείξω ότι μπορώ. Παίρνω συνεχώς μηνύματα από τον κόσμο, θέλω να είμαι εδώ και θα προσπαθήσω για αυτό».