Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τζανδάρης: «Να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή»

Τζανδάρης: «Να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή»

Χαρακτήρα «τελικού» αποκτούν για τον ΠΑΟΚ οι προσεχείς αγώνες, αν ο «δικέφαλος» θέλει να επανέλθει στην κορυφή του πρωταθλήματος, όπως κατέστησε σαφές ο Φάνης Τζανδάρης

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος των «ασπρόμαυρων» στο «Novasports»:

Για το τι έχει αλλάξει και παρουσιάζει κακή εικόνα στα τελευταία ματς ο ΠΑΟΚ: «Έχουμε χάσει τη φρεσκάδα που είχαμε στα πρώτα παιχνίδια. Βγαίνει η κούραση από τους πολλούς αγώνες. Καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να κρατάμε δυο και τρία καρπούζια κάτω από τις μασχάλες. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι φταίει, πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια.

Πρέπει να κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Δεν πάει να πει ότι με ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα τα παρατήσουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά και ελπίζω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς πρωταθλητές».

Για την επόμενη μέρα στον «Δικέφαλο του Βορρά»: «Εμείς καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ την ομάδα και εμείς οι ίδιοι πρέπει να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που την είχαμε. Όλοι μαζί θα κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε από την αρχή της σεζόν μέχρι και τώρα».

Για το κλίμα στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια: «Είμαστε πικραμένοι από το τελευταίο αποκλεισμό. Όλοι θέλαμε να κερδίσουμε για να είμαστε πρωταθλητές χειμώνα, αλλά αυτό δεν μας πτοεί. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, δουλεύουμε με τον προπονητή σε αυτά που θέλει και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Για την Καλλονή: «Την έχουμε δει και στο μεταξύ μας παιχνίδι. Είναι μία καλή και επιθετική ομάδα, η οποία είναι καλά συγκεντρωμένη και πάμε για ένα αποτέλεσμα. Πάμε για τη νίκη οπωσδήποτε και κάθε ματς από εδώ και στο εξής είναι ένας τελικός».