Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟΚ: «Ελπίζουμε να μην χρειαστεί και στο μπάσκετ να φέρουμε ξένους διαιτητές»

Αιχμές από τον ΠΑΟΚ: «Μην χρειαστεί να φέρουμε ξένους διαιτητές και στο μπάσκετ»

Η χρονιά τελείωσε για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον 3ο αγώνα της πρώτης φάσης των Playoffs και με επεισοδιακό τρόπο λόγω του εξόφθαλμου λάθους των διαιτητών οι οποίοι δεν μέτρησαν το καλάθι του Ζερμέιν Λοβ. Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε πρόχειρο απολογισμό της χρονιάς τονίζοντας… «Αγαπητοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, συνοπαδοί μας! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την απίστευτη στήριξη σας την φετινή χρονιά, στήριξη σε όλα τα επίπεδα και ηθικά και υλικά. Καταφέραμε όλοι μαζί με την απόλυτα πετυχημένη ΑΜΚ να κάνουμε το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ την πρώτη ομάδα λαϊκής βάσης στην Ελλάδα. Ήσασταν μακριά μας, αλλά σας νιώθαμε πάντα δίπλα μας. Ελπίζουμε του χρόνου να σας έχουμε όλους κοντά μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλο το αγωνιστικό τμήμα με πρωτεργάτη τον κόουτς Αριστείδη Λυκογιάννη και τους βοηθούς του Στάθη Νεραντζάκη και Μπάμπη Καραΐσκο, τον GM Νίκο Σταυρόπουλο, τον TM Μιχάλη Γιαννακίδη καθώς και όλο το Staff της ομάδας μας. Ευχαριστούμε πάνω από όλα τους παίκτες μας που υπερέβαλλαν εαυτό, που έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και έδειξαν πάθος, σαν αυτό που πρέπει να έχεις όταν φοράς την ασπρόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.
Σας ευχαριστούμε όλους και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας με πρώτο στόχο την εξυγίανση, για να να φτάσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ξανά εκεί που της αρμόζει.

ΥΓ. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί και στο μπάσκετ να φέρουμε ξένους διαιτητές».