Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ινσούα: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, δεν είχα πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα»

Ινσούα: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, δεν είχα πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα»

Ο Εμάνουελ Ινσούα σε δηλώσεις του στο περιθώριο των εγκαινίων της νέας μπουτίκ του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με το τριφύλλι αλλά και στα σενάρια περί πρότασης από άλλη ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντίνος μπακ:

Για το πως αισθάνεται μετά τον τραυματισμό του: «Το πόδι μου είναι πολύ καλά και θα γυρίσω πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν και από ότι περίμενα και εγώ ο ίδιος. Προπονήθηκα κανονικά με την ομάδα αλλά όπως λέω πάντα είναι απόφαση του προπονητή.  Εγώ νιώθω πως θα μπορώ να παίξω την επόμενη εβδομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς της ομάδας που επανήλθα τόσο γρήγορα».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: «Πάντα είμαι ξεκάθαρος, είμαι εδώ για τρίτη χρόνια και εδώ στην Αθήνα είναι χαρούμενη η οικογένεια μου. Θέλω να μείνω αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε γύρω από το νέο συμβόλαιο. Η πρόθεση μου είναι να μείνω, αυτή είπα και στον μάνατζερ μου. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό».

Για τα σενάρια περί πρότασης από άλλη ελληνική ομάδα: «Μου είπαν τι γράφουν στις εφημερίδες. Ποτέ δεν μίλησα, ποτέ δεν είχα κάτι επίσημο. Νομίζω πάντα η πρόθεση μου ήταν ο Παναθηναϊκός. Μακάρι να φτάσουμε σε μια συμφωνία και να μείνω εδώ».

Για το αν οι ανανεώσεις των Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη δείχνουν μία προοπτική στο σύλλογο που βλέπει και εκείνος:«Οι ανανεώσεις των Ελλήνων ήταν πολύ σημαντικές. Η επιλογή του κλαμπ ήταν η σωστή».