Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρμενάκας Οικονόμου

Αυτά είναι τα δεδομένα για τους... φευγάτους Οικονόμου, Αρμενάκα στον Παναθηναϊκό

Ο Βαγγέλης Οικονόμου και ο Πάνος Αρμενάκας μένουν, μέχρι να φύγουν στον Παναθηναϊκό. Οι δύο παίκτες δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη από το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν. Το περασμένο καλοκαίρι δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για την λύση των συμβολαίων τους με αποτέλεσμα να…ξεμείνουν στο Κορωπί.

Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου θα υπάρξει νέα προσπάθεια από πλευράς «τριφυλλιού» να περάσουν οι δύο παίκτες την πόρτα της εξόδου. Ο Οικονόμου δεν πρόκειται να μπει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε καμία διαδικασία συζήτησης από την στιγμή που δεν βρει άλλη ομάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Κι αυτό είναι και το μήνυμα που έχει σταλεί ήδη από την πλευρά του 32χρονου παίκτη προς τον Παναθηναϊκό. Κάτι που εν ολίγοις σημαίνει πως χωρίς εξασφαλισμένη νέα στέγη, ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία κουβέντας για μια ...light αποζημίωση και το πρόωρο διαζύγιο με τους «πράσινους».

Όσο για τον Αρμενάκα;

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα επιδιώξει να έχει μια κουβέντα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα. Εκτός πάλι κι αν ο Ισπανός δηλώσει αναρμόδιος για θέματα αποδεσμεύσεων και παραπέμψει τον νεαρό παίκτη και τον εκπρόσωπό του στους Κωνστάντο – Μπουτσικάρη για τις σχετικές συζητήσεις με φόντο το exit του 21χρονου μεσοεπιθετικού από το Κορωπί.

Την ίδια στιγμή ο Αρμενάκας ψάχνεται τόσο στην Ελλάδα, όσο και εκτός συνόρων, χωρίς πάντως μέχρι τώρα να έχει φτάσει σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποια ομάδα.