Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στη EuroLeague: «Θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα ενόψει Ολυμπιακού»

Επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στη EuroLeague: «Θα λάβουμε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενόψει Ολυμπιακού»

Το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague πλησιάζει (6/12, 21:30) και οι κινήσεις των νταμπλούχων Ελλάδος, ώστε να διεξαχθεί ομαλά το ματς του ΟΑΚΑ συνεχίζονται καθημερινά.

Οι πράσινοι ανεβάζουν στα social media βίντεο που καλούν τον κόσμο τους να προστατεύσει την ομάδα και να τη στηρίξει μόνο με τη φωνή του, ενώ κάνουν και όλες τις απαραίτητες συναντήσεις.

Την Παρασκευή (29/11) το τριφύλλι είχε συζητήσει με την ΕΛ.ΑΣ. και τον Ολυμπιακό και άπαντες είχαν συμφωνήσει πως πρέπει να τηρηθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ το ίδιο συνέβη και στη σύσκεψη της Δευτέρας (2/12).

Μάλιστα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε αποστείλει σχετικές επιστολές και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά και στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

Παράλληλα, η πράσινη ΚΑΕ ενημέρωσε τη EuroLeague μέσω επιστολής της πως θα προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση. Στην επιστολή γίνεται λόγος και για την ιδιαιτερότητα της ημέρας (6η Δεκεμβρίου).

Στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, θα τοποθετηθούν ειδικό δίχτυ περιμετρικά των εξεδρών, προστατευτικά πίσω από τους πάγκους, φυσούνες στις εισόδους των παικτών και των διαιτητών, ενώ θα υπάρχει και μεγάλη δύναμη σεκιούριτι.

Οι συναντήσεις των πράσινων με την Αστυνομία και τους φορείς του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα συνεχιστούν.