Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟ-ΦΑΝΕΛΛΑ

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟ

Σε εκδήλωση στο Πλανητάριο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τις εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα σεζόν. H πρώτη είναι πράσινη μονόχρωμη, η δεύτερη λευκή με πράσινα μανίκια, η τρίτη μαύρη και του τερματοφύλακα χρυσή.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σταμάτης Γαρρής ανέφερε ότι «Μία πολύ ξεχωριστή στιγμή γιατί εγκαινιάζουμε μία νέα συνεργασία. Είχαμε ξανασυνεργαστεί τι διετία 93-95, τότε που τις φόρεσαν ο ‘’μικρός’’ και το ‘’τρένο’’, ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Γιώργος Δώνης. Ο συνδυασμός μας έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τον δικό μας καταπράσινο ουρανό γεμάτο με τριφύλλια. Οι νέες φανέλες φέρουν την ιταλική φινέτσα και τη σφραγίδα ποιότητας της Kappa. Η επιτυχία κάθε φανέλας εξαρτάται από την επιτυχία της ομάδας αλλά είναι βέβαιο πως δεν θα τις ξεχάστε εύκολα».

Ο πρόεδρος Μάνος Μαυροκουκουλάκης δήλωσε ότι: «Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όσους εργάστηκαν για αυτή τη συμφωνία. Υπάρχει μία σύμπτωση ευχάριστη, το 1993 όταν η τότε ιδιοκτησία αποφάσισε να διακόψουμε τη συνεργασία με μία άλλη εταιρία, είπαμε να πάρουμε την Kappa. Διότι υπήρχε ένας καλός οίκος που την εκπροσωπούσε και γιατί προσέφεραν ρουχισμό υψηλής ποιότητας. Επειδή τα 26 χρόνια που πέρασαν εσείς ανεβάσατε τα στάνταρ. Εγώ υπέγραψα και τα δύο συμβόλαια. Εύχομαι σε όλους μία καλή αθλητική σεζόν».

Ο αντιπρόεδρος της Kappa Λορέντσο Μπολιόνε με τη σειρά του υπογράμμισε: «Ευχαριστώ που είστε εδώ. Είναι μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε εδώ για να εγκανιάσουμε τη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό. Τιμή και που βρίσκομαι στην Αθήνα, μία πανέμορφη πόλη και είναι τιμή κάθε φορά που έρχομαι. Κατανοώντας τα ελληνικά, θα ήθελα να πω πως είναι ιδιαίτερη χαρά πως μία από τις σημαντικότερες ομάδες της Ευρώπης θα φορά τα ρούχα μας. Δεν μπορώ παρά να ευχηθώ τα καλύτερα για αυτή τη σημαντική ομάδα. Δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε έτσι ώστε να φέρουμε σε όλο τον κόσμο το όνομα της εταιρίας και του Παναθηναϊκού».

Ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Μανώλης Ματσαδές ανέφερε με τη σειρά του: «Τα πλέον προβεβλημένα σήματα μίας ομάδας είναι το σήμα και η εταιρία ένδυσης. Ο Παναθηναϊκός έχει συνεργαστεί με το σύνολο των ενεργών σημάτων στην παγκόσμια αγορά. Ολόκληρος ο οργανισμός της ΠΑΕ πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την εταιρία που θα ντύνει την ομάδα. Γνωρίζουμε απόλυτα και με τεχνικές λεπτομέρειες των συνεργασιών όλων των ελληνικών ομάδων. Είχαμε τη δυνατότητα να εξετάσουμε τρεις επιλογές. Η τελική μας επιλογή εκπέμπει ένα ισχυρό μήνυμα. Η συνεργασία με την Kappa μας εξασφαλίζει ειδικά πλεονεκτήματα για τους χρήστες των προϊόντων. Αυτή η συνεργασία με την Κappa στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ο Παναθηναϊκός διατηρεί ένα πολύ ισχυρό brand name για να προσελκύει δυνατούς εμπορικούς παίκτες».