Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Ανοιχτό του Εμπαλό για Παναθηναϊκό!

Ο Γιόν Μολό αποχώρησε το πρωί από την Αθήνα με προορισμό τη Γαλλία, όπως άλλωστε αναμενόταν και πλέον αναμένει την ετυμηγορία του Νίκου Νταμπίζα που συναντήθηκε μαζί του και θα αποφασίσει από κοινού με τον Γιώργο Δώνη αν θα προχωρήσει στην υλοποίηση της απόκτησής του.

Ο 30χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής είναι μεν το φαβορί για να φορέσει την πράσινη φανέλα, πλην όμως δεν παίζει μόνος του για τη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού έχει στη λίστα του ακόμα 2-3 περιπτώσεις winger, τις οποίες θα «ζυγίσει», εξετάζοντας κάθε παράμετρο.

Μία εξ αυτών είναι και του 24χρονου Κάρλος Εμπαλό από τη Γουινέα που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Παλέρμο, η οποία αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και οι Ιταλοί τον έχουν συνδέσει με τον Παναθηναϊκό και τη βελγική Έουπεν.

Για την επιλογή του επόμενου σταθμού της καριέρας του Εμπαλό είχε κάνει δηλώσεις πριν από τέσσερις μέρες σε ιταλικό ραδιόφωνο ο δικηγόρος του παίκτη, τονίζοντας ότι «οδεύει προς το Βέλγιο και την Έουπεν».

Το αμέσως επόμενο διάστημα, ωστόσο, δεν υπήρξε η παραμικρή εξέλιξη και οι Ιταλοί επαναφέρουν δυναμικά την προοπτική του Παναθηναϊκού στο προσκήνιο.

Ο εξειδικευμένος σε μεταγραφικά θέματα Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα ανέφερε με την ετικέτα του «αποκλειστικού» ότι ο «Εμπαλό βρίσκεται ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Έουπεν» και ανέλυσε την περίπτωσή του ως «διαρκώς εξελισσόμενη που θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα».

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, είναι σαφές ότι οι εξελίξεις στο θέμα του Μολό έχουν άμεση συνάρτηση με τον ταχύτατο αριστεροπόδαρο εξτρέμ από τη Γουινέα, το κασέ του οποίου είναι παρεμφερές με αυτό του Μολό.