Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
142

Μια 11άδα συμπληρώνουν οι «κομμένοι» στον Παναθηναϊκό...

Αποτέλεσε τη μία και μοναδική μεταγραφή του περασμένου Ιανουαρίου. Περίπου 20 μέρες δοκιμαστικά στο Κορωπί, άκουσε τον Γιώργο Δώνη να δίνει τη συγκατάθεσή του για να έρθει στον Παναθηναϊκό, δήλωσε φιλόδοξος και έτοιμος να βοηθήσει, αλλά δεν κατάφερε ούτε να μπει στο κλίμα ούτε να βρει θέση στην ομάδα.

Όλες κι όλες τρεις παρουσίες είχε ο Πάνος Αρμενάκας, περί ου ο λόγος, στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος και 109 λεπτά συμμετοχής. Δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, δεν κατάφερε να πάρει έστω και λίγες ευκαιρίες και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει είτε ως ελεύθερος είτε ως δανεικός λίγους μήνες μετά την έλευσή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Αρμενάκας θα είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κομμένους», οι οποίοι θα βρεθούν στην πρώτη προπόνηση της Τετάρτης (3/7) στο Κορωπί, με τις συζητήσεις για τις λύσεις των συμβολαίων τους να συνεχίζονται, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει βρεθεί άκρη.

Συνολικά, οι «κομμένοι» του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν μία… ενδεκάδα, με τον Δώνη να περιμένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, μιας και δεν έχει κρύψει πως φέτος θέλει ένα πιο μικρό και ευέλικτο ρόστερ.

Στην ίδια κατηγορία με τον Αρμενάκα, λοιπόν, είναι και οι Στάικος, Τζανδάρης, Παντελάκης, Οικονόμου, Μουνιέ, Τριανταφυλλόπουλος, Αγγελόπουλος, Σιφναίος, Δημητρούλας και Χαντζάρας, με κάποιους εξ αυτών να προορίζονται για δανεικοί.