Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ μιλάνε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ μιλάνε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

O Παύλος Γιαννακόπουλος θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων των ανθρώπων του μπάσκετ για την προσφορά του στο άθλημα. Μετά την ολοκλήρωση του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κυκλοφόρησε ένα βίντεο, με μεγάλες μορφές του μπάσκετ να μιλούν για τον εμβληματικό παράγοντα.

Κώστας Τσαρτσαρής: «Ζήσαμε πάρα πολλά πράγματα μαζί με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι ο άνθρωπος που αναμόρφωσε το μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Έχει αφήσει το στίγμα του πανευρωπαϊκά. Ζήσαμε πολλές στιγμές εντός κι εκτός γηπέδου. Ήμασταν σαν παιδιά του. Μία οικογένεια κι όχι μόνο μία ομάδα. Ακόμα στις δύσκολες στιγμές ήταν κοντά μας».

Βαγγέλης Λιόλιος: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας άνδρας που βοήθησε τα μέγιστα να φτάσει το μπάσκετ εδώ πέρα. Του χρωστάμε πολλά».

Ζόραν Σάβιτς: «Όλοι ξέρουν το πόσο μεγάλη ήταν η προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου και της οικογένειας του στο μπάσκετ».

Ντράγκαν Σάκοτα: «Το όνομα του Παύλου Γιαννακόπουλου και της οικογένειας του θα μείνει για πάντα. Ήταν το κάτι άλλο ο Παύλος. Ξέρω πόσο σπουδαίος ήταν. Πάντα θα τον θυμόμαστε με τις καλύτερες αναμνήσεις».

Στην κάμερα του Παναθηναϊκού μίλησαν επίσης οι Σέιν ΛάρκινΛούκα Μπάνκι και Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Δείτε το βίντεο: