Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρίφτης

Η απάντηση του Δημήτρη Πρίφτη στο ενδεχόμενο μεταγραφής για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ για τη δυσκολία που υπάρχει στην απόκτηση παίκτη, ενώ στάθηκε και στη δική του πρόκληση.

«Να πω ότι είναι χαρά μου που βρίσκομαι ξανά ανάμεσά σας ύστερα από τέσσερα χρόνια. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα ιδιαίτερο και ενδιαφέρον. Η πρόκληση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι πολύ μεγάλη και γυρίζω στην πατρίδα με ένα πολύ μεγάλο κίνητρο, υπηρετώντας μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία, μεγάλες απαιτήσεις και ευθύνες» είπε ο Δημήτρης Πρίφτης στην πρώτη του τοποθέτηση και συνέχισε:

«Είναι πολύ πρόωρο να πούμε και να προσδιορίσουμε κάτι. Φυσικά έχουμε κάποιο πλάνο και κάποια φιλοσοφία. Θέλουμε να βελτιώσουμε τις συνεργασίες μας τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Αναμφίβολα ξεκινώντας από την άμυνα έχεις μια πολύ καλή βάση και σε πρώτο στάδιο μέσα από την άμυνα μπορείς να χτίσεις και στην επίθεση. Είναι μια διαδικασία που θα πάρει χρόνο και θα χρειαστεί πολλή δουλειά».

Όσο για το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ υποστήριξε: «Το ρόστερ είναι αυτό που είναι. Έχουμε τις ιδιαιτερότητές μας. Το τι θα γίνει στο μέλλον εξαρτάται από την διαθεσιμότητας της αγοράς και από τις οικονομικές μας δυνατότητες, ενώ θα δούμε μετά τα πρώτα παιχνίδια τις ανάγκες που μπορεί να παρουσιαστούν. Συλλογικά θα κρίνουμε και θα αποφασίσουμε τι χρειαζόμαστε και τι όχι».