Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρίφτης

Αυτόν τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ έχει στη λίστα του ο Δημήτρης Πρίφτης (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναλύει όλα τα δεδομένα για την επάνδρωση του ρόστερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και αποδίδει ξεχωριστή σημασία στους Έλληνες παίκτες. Γιατί το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ αποδυναμώθηκε μετά την αποχώρηση του Ντίνου Μήτογλου, ενώ οι γηγενείς, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά είναι μετρημένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας παίκτης ο οποίος εξετάζεται από τον Δημήτρη Πρίφτη είναι ο Νίκος Ρογκαβόπουλος. Ο 20χρονος φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και παρότι διαπραγματεύεται μαζί της, έχει το βλέμμα του στραμμένο και στον πρωταθλητή Ελλάδας.

 

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δεν έχουν κινηθεί προς τον Ρογκαβόπουλο, αφού πρώτα περιμένουν τις αποφάσεις του Πρίφτη. Αλλά είναι σαφές ότι τα περιθώρια ελιγμών σε ότι αφορά τους Έλληνες παίκτες είναι ελάχιστα.

Ο Ρογκαβόπουλος έχει το πλεονέκτημα πως είναι Έλληνας, έχει πάρει εμπειρίες από την «Ένωση», έχει προοπτικές να εξελιχθεί και ήδη συμμετείχε στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας. Εξυπακούεται πως και για τον ίδιο θα ήταν μία εξαιρετική επιλογή η ένταξη στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και περιμένει το τηλεφώνημα.

Παναθηναϊκός: Στο μπλοκάκι του Πρίφτη και ο Ρογκαβόπουλος (vid) | to10.gr