Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επεκτείνει το συμβόλαιο του Παπαδάκη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και τον στέλνει δανεικό

Επεκτείνει το συμβόλαιο του Παπαδάκη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και τον στέλνει δανεικό

Oι εξελίξεις στο ζήτημα του Γιώργου Καλαϊτζάκη και η αλλαγή δεδομένων θα φέρει ένα μικρό ντόμινο στη θέση του πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Είναι προφανές πως η θέση του βασικού «καίει» τον Γιώργο Βόβορα και τους συνεργάτες του, όμως πλέον έχουν καλυφθεί τα «κομμάτια» του δεύτερου και του τρίτου οργανωτή, με τους Σαντ-Ρος και Καλαϊτζάκη αντίστοιχα.

Έτσι, ο Κώστας Παπαδάκης μένει εκτός πλάνων και όλα δείχνουν πως δεν θα αγωνιστεί φέτος στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι θα αποδεσμευτεί. Αντίθετα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επιθυμούν να του δώσουν νέο συμβόλαιο και να επεκτείνουν την συνεργασία τους μαζί του.

Ο Παπαδάκης έδειξε κάποια καλά σημάδια κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και πρόθεση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου είναι να παραχωρηθεί δανεικός, ώστε να πάρει περισσότερα λεπτά και ευθύνες.

Με αυτόν τον τρόπο ο 22χρονος γκαρντ θα κερδίσει παραστάσεις και θα επιστρέψει έτοιμος την επόμενη σεζόν για να διεκδικήσει τη θέση του στο ρόστερ του τριφυλλιού.