Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βοηθός Πασκουάλ: «Έτοιμος ο Βόβορας να αναλάβει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ - Άλλος παίκτης ο Όγκαστ»

Βοηθός Πασκουάλ: «Έτοιμος ο Βόβορας να αναλάβει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ - Άλλος παίκτης ο Όγκαστ»

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Βόβορα και σχολίασε την επικείμενη μεταγραφή του Ζακ Όγκαστ στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Βόβορα: «Ο Γιώργος είναι έτοιμος, έχει την προσωπικότητα και έχει και τις γνώσεις. Είναι μια ευκαιρία για να κάνει το κάτι διαφορετικό και είναι και η στιγμή καλή για τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει τα καλύτερα στοιχεία των παικτών αλλά και της ομάδας. Ξέρετε, είναι σημαντικό να ξέρει ο προπονητής την ομάδα και τη φιλοσοφίας της, έτσι ώστε να προσαρμόζει τη δική του φιλοσοφία σε αυτή της ομάδας. Ο Γιώργος έχει απόλυτη γνώση. Φυσικά πρέπει να πούμε ότι χρειάζεται και τύχη. Όπως σε όλους».

Για τον Όγκαστ: «Πρέπει να θυμηθούμε ότι στον Παναθηναϊκό ήταν η πρώτη φορά που ήρθε στην Ευρώπη. Ξέρετε είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστείς. Ήταν πολύ άγουρος τότε ,ειδικά σαν εμπειρία και τακτική προσέγγιση. Ήταν άλλος παίκτης όμως στους τελικούς με τον Ολυμπιακό αν θυμάστε και για αυτό και είχε πάρει και ποιοτικά λεπτά στη σειρά. Είναι ένας άλλος παίκτης τώρα. Έχει βελτιώσει το παιχνίδι του έχει δυνατότητες πολλές, αθλητικότητα, και είναι μια έξυπνη κίνηση από τα παιδιά στον Παναθηναϊκό γιατί σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις με έξι παίκτες».

Για τον Μάνο Παπαδόπουλο: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει δημιουργήσει στην Ευρωλίγκα ιστορία. Μπορεί να βοηθήσει στο να αναπτύξουμε την ομάδα, και να το κάνει σε μεγάλο βαθμό».