Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πανταλέων: «Τήρησε στο ακέραιο τις υποσχέσεις του ο Γιαννακόπουλος - Πάντα δίπλα στην ομάδα, γιατί την αγαπάει»

Πανταλέων: «Τήρησε στο ακέραιο τις υποσχέσεις του ο Γιαννακόπουλος - Πάντα δίπλα στην ομάδα, γιατί την αγαπάει»

Ο Σωτήρης Πανταλέων μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, την επόμενη μέρα στο τμήμα βόλεϊ, αλλά και τη βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τονίζοντας ότι πρόσφερε πράγματα που μόνο εκείνος μπορούσε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του αρχηγού των πράσινων:

Σωτήρη, έχουν περάσει μέρες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα μηνύματα αγάπης από τον κόσμο συνεχίζονται. Πώς απολαμβάνεις αυτή την αγάπη;
«Η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα είχε μεγάλη ανταπόκριση. Ισως γιατί το βόλεϊ είναι το μοναδικό άθλημα που συνεχίστηκε μετά τον κορονοϊό με ημιτελικούς και τελικούς. Είχε μεγάλη προβολή στους αγώνες τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα έδωσε μεγάλη χαρά στον κόσμο!».

Έχει ξεχωριστή σημασία για εσάς που κατακτήσατε το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια;
«Όχι, η μακροχρόνια αναμονή δεν είχε σημασία. Τα περισσότερα παιδιά ήταν καινούργια στην ομάδα. Είχαν πολλές διακρίσεις και ήταν έμπειροι. Ελπίζω μπροστά μας να έχουμε μόνο καλύτερες στιγμές!».

Οι τελικοί έδειξαν ότι κύλησαν εύκολα για τον Παναθηναϊκό. Εσείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο πώς το ζήσατε;
«Δεν κύλησε καθόλου εύκολα. Οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολοι. Αν φάνηκαν προς τα έξω ότι είναι εύκολοι, οφείλεται στην σκληρή δουλειά που κάναμε μετά τη διακοπή. Πάντως δεν ήταν καθόλου εύκολο».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;
«Ο κόσμος το πανηγύρισε έντονα το πρωτάθλημα. Έχει δείξει την αγάπη του για την ομάδα και όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι πάντα δίπλα στον Παναθηναϊκό. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξή τους».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρά το γεγονός ότι αποχώρησε, έδειξε την αγάπη του για το τμήμα με το μεγάλο πριμ...
«Ο κ. Γιαννακόπουλος έβγαλε από το τέλμα τον σύλλογο. Προσέφερε υπηρεσίες που μπορούσε να προσφέρει μόνο αυτός. Εχει εκπληρώσει όλες τις υποσχέσεις στο ακέραιο. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα. Θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα γιατί την αγαπάει».