Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βεζένκοφ

Βεζένκοφ: "Παλέψαμε, αλλά αυτό που μένει είναι η ήττα"

Ο Ολυμπιακός λύγισε στην παράταση από την Μπαρτσελόνα, αδυνατώντας να πάρει μια πραγματικά μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα της NOVA, εξηγώντας πως η μαχητικότητα στην άμυνα είναι μεν κάτι θετικό, δεν μπορεί όμως να αφήσει κανέναν ικανοποιημένο το γεγονός πως χάθηκε αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

"Δεν είναι τόσο απλοϊκά τα πράγματα όσο μπορεί να φαίνονται. Αν παίρναμε το ριμπάουντ, θα παίρναμε τις βολές κλπ. Με το "αν" δεν κερδίζεις κάτι. Χάσαμε κάποιες μάχες στο τέλος, χάσαμε κάποιες κατοχές στο τέλος. Αμυντικά παλέψαμε. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι, γιατί ακολουθεί ένας αγώνας με μια ομάδα (Ζαλγκίρις), που είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Παίχτηκε ένα παιχνίδι με πολλές επαφές και ξύλο στις δύο πλευρές, είναι κάποιες μικρές καταστάσεις. Όπως είπα και πριν, παλέψαμε πολύ, αλλά αυτό που μένει είναι η ήττα, το αποτέλεσμα.

Δεν κάναμε κάτι πολύ καλά, για να κερδίσουμε. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Η μαχητικότητα στην άμυνα και ότι κρατήσαμε μια τόσο καλή ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα σε χαμηλή παραγωγικότητα είναι θετικά, αλλά πρέπει να δουλέψουμε στην επίθεση, γιατί δεν έχουμε δείξει αυτά που πρέπει, ως φιλοσοφία κιόλας του προπονητή μας.

Είδα κάποιους φίλους, κρατάω τις σχέσεις με τους ανθρώπους που γνώρισα εδώ. Σίγουρα δεν ήταν όλα μόνο όμορφες στιγμές, αλλά θέλω να κρατάω μόνο τα καλά".