Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λιόλιος για την συνάντηση με τους Αγγελόπουλους: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα στο μπάσκετ»

Λιόλιος για την συνάντηση με τους Αγγελόπουλους: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα στο μπάσκετ»

Το δικό του σχόλιο μετά τη συνάντηση με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο έκανε ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, τονίζοντας πως τους πάντες τους ενδιαφέρει η ενότητα στον χώρο του μπάσκετ.

«Οι ιδιοκτήτες ενός μεγάλου οργανισμού, όπως είναι ο Ολυμπιακός, που εκπροσωπεί ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας –όχι μόνο της μπασκετικής, αλλά της κοινωνίας της Ελλάδας», ανέφερε αρχικά ο Λιόλιος και πρόσθεσε:

«Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα στον χώρο του μπάσκετ και να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που θα πάνε μπροστά και θα μας εκπροσωπήσουν επάξια όχι μόνο στον ελληνικό, αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο.

Παράλληλα, να ξέρουμε ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει τις εθνικές ομάδες να προχωρήσουν και να γίνουν νούμερο ένα στην Ευρώπη. Όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά στα επόμενα βήματά μας ακόμα και στον κόσμο
».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ και να ξέρετε ότι είστε πάντα ευπρόσδεκτοί στον χώρο. Η ομοσπονδία είναι για όλες τις ομάδες, τις αγκαλιάζει όλες».