Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιώργος Πρίντεζης

Πρίντεζης: «Μεγάλη η απώλεια του Σπανούλη, κίνητρο οι δύο παραπάνω τίτλοι»

Ο Ολυμπιακός επέτρεψε στο πρωτάθλημα της Basket League, με τον Γιώργο Πρίντεζη να εκπροσωπεί την πλευρά των παικτών στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος και να αναφέρεται στην αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στην επιστροφή των ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην Basket League.

«Η απώλεια του Βασίλη είναι μεγάλη, ως προσωπικότητα. Ο Μπίλι είναι ευλογημένος από κάθε άποψη, θα μας λείψει και στα αποδυτήρια και ως παίκτης. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει, να συνεχίσει, όλοι μεγαλώνουμε, όλο θα τελειώσουμε κάποια στιγμή. Το θετικό για τη φετινή σεζόν είναι ότι ξεκινάμε από καλή αφετηρία. Το μεγαλύτερο μέρος του κορμού παρέμεινε, γνωριζόμαστε και το έργο του κόουτς θα είναι πιο εύκολο», εξήγησε ο Γιώργος Πρίντεζης για τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

Και συνέχισε, μιλώντας για την ύπαρξη πίεσης: «Διαφωνώ, η πίεση είναι σε άλλες καταστάσεις της ζωής. Όλος ο κόσμος θέλει να δει το ματς ανάμεσα σε δύο κορυφαίες ομάδες, τα δύο ματς που δίναμε στην EuroLeague δεν ήταν αρκετά. Μας δίνει μεγάλο κίνητρο, να διεκδικήσουμε δύο παραπάνω τίτλους. Είναι ό,τι καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Όπως είπα, ξεκινάμε από καλύτερη βάση, κάτι που είδαμε από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Είναι θετικό ότι ξέρουμε ο ένας τον άλλον, μας γνωρίζει ο προπονητής και τον γνωρίζουμε».