Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαρτίν

Τότε θα αποφασίσει ο Ολυμπιακός για τον Μάρτιν

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας, ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ο προπονητής της Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει αύριο και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, προκειμένου να δουλέψει με όλους τους παίκτες για την αφομοίωση της φιλοσοφίας του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, μετά την διαχείριση του προβλήματος που προέκυψε με τον Χασάν Μάρτιν, ο οποίος έκανε επέμβαση χωρίς να ενημερώσει κανέναν στην ΚΑΕ.

Όμως, αυτό είναι το λιγότερο αυτή τη στιγμή, καθώς η αγωνία του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται το πόδι του βασικού σέντερ της ομάδας τις επόμενες μέρες.  

Τότε αναμένεται να αξιολογηθεί ξανά η κατάσταση του Χασάν Μάρτιν και εκείνη τη χρονική στιγμή θα ληφθούν οι αποφάσεις.

Εάν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί αγωνιστικά και να βοηθήσει όπως περιμένει ο Έλληνας τεχνικός, τότε δεν θα γίνει κάποια κίνηση στην αγορά. Σε διαφορετική περίπτωση, αναμένεται να ξεκινήσει η αναζήτηση στην αγορά ενός παίκτη κοντά στο καλάθι.

Ακόμη πάντως είναι νωρίς και ο Χασάν Μάρτιν ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα αποκατάστασης, για να είναι έτοιμος μετά το πρώτο 10ημερο του Σεπτεμβρίου. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα βιαστεί ο Μπαρτζώκας να τον ρίξει στην «μάχη» στα φιλικά.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να έχει κλείσει το ρόστερ της ομάδας θεωρητικά με την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, όμως, παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο της ενίσχυσης με έναν παίκτη που θα μπορεί να παίζει στις θέσεις «3» και «4».