Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
 «Έδεσε» Στιβαχτή και Ριζόπουλο ο Ολυμπιακός

«Έδεσε» Στιβαχτή και Ριζόπουλο ο Ολυμπιακός

Την επέκταση της συνεργασίας με τους Κώστα Στιβαχτή και Δημήτρη Ριζόπουλο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Ο Στιβαχτής θα μείνει παίκτης των ερυθρόλευκων για έκτη διαδοχική χρονιά, ενώ ο Ριζόπουλος διανύει τον δεύτερο χρόνο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά, η ανανέωση για τον Κώστα Στιβαχτή:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Στιβαχτή. Ο διεθνής πασαδόρος, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει για έκτη διαδοχική σεζόν στο σύλλογό μας.

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Κώστας Στιβαχτής ανέφερε τα εξής:

"Είναι τιμή μου που για έκτη συνεχόμενη χρονιά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μου δείχνουν εμπιστοσύνη και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ευελπιστώ να έχουμε υγεία ώστε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πετύχει τους στόχους της"
».

Αναλυτικά, η ανανέωση για τον Δημήτρη Ριζόπουλο:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ριζόπουλο. Ο διεθνής ακραίος, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου μας.

Στις δηλώσεις στο olympiacossfp.gr μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Δημήτρης Ριζόπουλος ανέφερε τα εξής:

"Είμαι χαρούμενος που ανανεώνω την συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου. Ευχαριστώ όλους όσους δουλεύουν για τον σύλλογο και φυσικά τους φιλάθλους για την στήριξη τους προς την ομάδα. Ακόμα και στην παγκόσμια κρίση της πανδημίας ο Ολυμπιακός παραμένει το πιο ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον για έναν αθλητή. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά, ώστε όλοι οι τίτλοι να επιστρέψουν εκεί που αξίζουν, στην ομάδα μας"
».