Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ

"Δεν είναι άπιαστο όνειρο η Ευρώπη"

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, τουλάχιστον μέχρι το 2021, θα είναι ο Νίκος Κοροβέσης, που προσφάτως επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ.

Ο 27χρονος άσος μίλησε στη "Real News" για το δραματικό φινάλε της σεζόν και το αύριο των Κρητικών στην Σούπερ Λίγκα.

"Σίγουρα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως επιτυχία το ότι ο ΟΦΗ έμεινε στην κατηγορία μέσω του μπαράζ" τονίζει στην αρχή. 

"Ήταν μια μεταβατική χρονιά, δύσκολη, που σώθηκε στο φινάλε και που αν δεν τα καταφέρναμε, ο σύλλογος θα πήγαινε πίσω και αναμφίβολα θα γραφόταν μαύρη σελίδα στην ιστορία του. Έστω και στο τέλος πάντως, όλα πήγαν καλά, γεγονός που ισοδυναμεί περίπου με κατόρθωμα, αν αναλογιστεί κανείς πόσο πίσω είχαμε μείνει στην αρχή της σεζόν και πόσο σκληρή προσπάθεια καταβάλαμε όλα τα παιδιά για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση και να ανέβουμε επίπεδο. 

Δεν είναι για να παλεύει ο ΟΦΗ να σωθεί, αλλά για πολύ πιο ψηλά και επιτυχημένα. Με την αμέριστη στήριξη της διοίκησης, τον κόσμο που και φέτος ήταν ο δωδέκατος συμπαίκτης, αλλά και την δική μας δουλειά βεβαίως, εκτιμώ ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη και με σαφέστατα θετικό πρόσημο. Ακόμη και η Ευρώπη δεν αποτελεί άπιαστο όνειρο, αρκεί να εργαστούμε από την αρχή με πίστη στις δυνατότητές μας, κάνοντας βήματα προσεκτικά και στέρεα προς τα εμπρός".   

...