Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΝΒΑ

Αυτοί είναι οι κανόνες για την παραμονή των ομάδων του ΝΒΑ στο Ορλάντο

 Στο Ορλάντο αναμένεται να βρεθούν οι ομάδες του ΝΒΑ, για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η επανεκκίνηση του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Κάθε ομάδα έλαβε ένα εγχειρίδιο αναφορικά με τα πρωτόκολλα που οφείλουν να λάβουν σχετικά με τον κορονοϊό.

Τι θα ισχύσει εάν κάποιο μέλος της ομάδας βρεθεί θετικός;
 
Μόλις κάποιος βρεθεί θετικός στον ιό, θα υπάρχουν «σημεία απομόνωσης», είτε θα είναι σπίτι, ξενοδοχείο ή κάποια άλλη εγκατάσταση η οποία θα διαφέρει από το προηγούμενο δωμάτιο ξενοδοχείου του ατόμου. 

Θα τους χορηγηθεί και δεύτερο τεστ για τον Covid-19 το συντομότερο δυνατό και εάν είναι και αυτό θετικό, το άτομο θα παραμείνει σε απομόνωση.

-Εάν το δεύτερο τεστ είναι αρνητικό, θα πραγματοποιηθεί και τρίτο τεστ μεταξύ 24 και 48 ωρών από το πρώτο. Εάν είναι επίσης αρνητικό, θα επιτραπεί στο άτομο να εισέλθει ξανά στο ξενοδοχείο. Όμως αν είναι θετικό θα παραμείνει στην απομόνωση. 

Τι θα γίνει εάν κάποιος αθλητής σπάσει την καραντίνα; Τότε:

Θα πρέπει να περάσει από μια διαδικασία προκειμένου να επιστρέψει όπως ένα βελτιωμένο τεστ (συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής με ρινική μπατονέτα).

Περίοδος αυτο-καραντίνας 10 έως 14 ημερών.

Μείωση της αποζημίωσής του για οποιοδήποτε παιχνίδι στο οποίο δεν μπορεί να παίξει ως αποτέλεσμα της απουσίας του από τη «φούσκα» ή και της αυτο-καραντίνας. 

Αυτό θα εμπίπτει στις ίδιες οδηγίες με εκείνους τους παίκτες που επιλέξουν να μην πάνε στο Ορλάντο.                                     

Αναφορικά με την παραμονή στα ξενοδοχεία.

Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε σαλόνι μόνο για εκείνους όπου θα περιλαμβάνει τηλεοράσεις, παιχνίδια arcade, πρόσβαση στο NBA2K  και πινγκ πονγκ.

Ένα 24ωρο VIP θυρωρείο θα είναι διαθέσιμο στους παίκτες. Το εγχειρίδιο αναφέρει ότι στην καθημερινή ψυχαγωγία που διατίθεται μπορεί να περιλαμβάνει προβολές ταινιών και σετ DJ.

Κάθε ομάδα θα έχει μια αποκλειστική ομάδα μαγειρικής της Disney για τη δημιουργία εξατομικευμένων ομαδικών μενού, την υποστήριξη των διατροφικών αναγκών της ομάδας και τη διασφάλιση της τήρησης των οδηγιών για την υγεία και την ασφάλεια. 

Οι παίκτες θα λαμβάνουν τρία φρέσκα γεύματα την ημέρα όπως επίσης και άλλα τέσσερα γεύματα την ημέρα τις ημέρες του παιχνιδιού.

Θα διατεθούν ομαδικές έξοδοι, όπως σε ιδιωτικά εστιατόρια, για κωπηλασία, για μπόουλινγκ, για ψάρεμα και για γκολφ.

Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε γιόγκα και διαλογισμό, εικονικές συνεδρίες ψυχικής υγείας και υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν τη διαθεσιμότητα κουρέων, μανικιούρ, πεντικιούρ.

Οι επισκέπτες στο Ορλάντο θα πρέπει:

Να μπουν σε αυτο-καραντίνα για μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουν στο Ορλάντο.

Να κάνουν τεστ τουλάχιστον κάθε δεύτερη μέρα για τρεις ημέρες πριν μπουν στη φούσκα. Όποιος βρεθεί θετικός δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.                                                                                                    

Να κάνουν τεστ κάθε μέρα για τέσσερις ημέρες μόλις μπουν στη φούσκα. Όποιος βρεθεί θετικός θα πρέπει να απομονωθεί σε ειδικά καταλύματα που θα υπάρχουν.