Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κοκόσκοφ

Οριστικό: Ο Κοκόσκοφ αναλαμβάνει τη Φενέρ!

Ξεκινάει η… εποχή του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στη Φενέρμπαχτσε!

Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σέρβου προπονητή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο 48χρονος κόουτς, ο οποίος παράλληλα είναι και στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Σερβίας, αυτό το διάστημα ανήκει στο επιτελείο των Κινγκς.

Έτσι, όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τους «βασιλιάδες», στην επανέναρξη του ΝΒΑ στο Ορλάντο, τότε θα μεταβεί στην Τουρκία για να αναλάβει τα καθήκοντά του στη Φενέρ.

Από την πλευρά του ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε ότι: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα ανήκω στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτή την ευκαιρία. Γνωρίζω την ιστορία και την παράδοση της Φενέρμπαχτσε. Επίσης, γνωρίζω ότι η Φενέρμπαχτσε έχει έναν πολύ μεγάλο πυρήνα φιλάθλων σε όλο τον κόσμο.

Μπορούμε να πούμε ότι η Φενέρμπαχτσε είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Νιώθω μεγάλη ευθύνη για τους φίλους της ομάδας και τους ανθρώπους που μου έδωσαν τη δυνατότητα να αναλάβω αυτό το σημαντικό εγχείρημα. 

Γι’ αυτό, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω τις ικανότητές μου, τη γνώση και την εμπειρία μου για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ξέρω ότι οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε αγαπούν το τμήμα μπάσκετ. Γι’ αυτό, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να τους κάνω χαρούμενος, κατακτώντας τρόπαια».