Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βάζει σε σημαντική βάση το ενδιαφέρον ξένου fund για την αγορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ο Τριαντόπουλος: «Το θεωρώ σοβαρό» - Σύντομα εξελίξεις

Βάζει σε σημαντική βάση το ενδιαφέρον ξένου fund για την αγορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ο Τριαντόπουλος: «Το θεωρώ σοβαρό» - Σύντομα εξελίξεις

Ο Τάκης Τριαντόπουλος μίλησε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το ενδιαφέρον ξένου fund σχετικά με την αγορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

«Ήδη κάποια funds έχουν δείξει ενδιαφέρον και περιμένουν τον φάκελο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να τον μελετήσουν. Υπάρχει πρώτο ενδιαφέρον», ανέφερε σχετικά ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της πράσινης ΚΑΕ που κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος και σε δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα, λέγοντας:

«Θεωρώ σοβαρό το ενδιαφέρον. Κι αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που έχουν κινηθεί και από το σύμφωνο εμπιστευτικότητας που ζήτησαν να υπάρξει, ώστε να μην διαρρεύσει το παραμικρό για εκείνους. Δεν μπορώ να σας πω ονόματα ούτε χώρα προέλευσης. Δεν πρόκειται να αναφέρω το παραμικρό».

Εξελίξεις στην υπόθεση αναμένεται να υπάρξουν σύντομα. Αυτό προκύπτει από τις επόμενες κινήσεις της εταιρείας συμβούλων στο εξωτερικό που έχει αναλάβει το πρότζεκτ από την πλευρά του τριφυλλιού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα δημιουργηθεί άμεσα ένα αναλυτικό book, στο οποίο θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αποτίμηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, το εγγυημένο συμβόλαιο με τη EuroLeague και τα οικονομικά δεδομένα των τελευταίων ετών.