Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασιλακόπουλος «δένει» Πιτίνο και φέρεται αποφασισμένος να κατέβει στις εκλογές της ΕΟΚ

Το πρωί στα γραφεία της ΕΟΚ έγινε συνάντηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου με προέδρους από Ενώσεις της Νότιας Ελλάδας.

Η συζήτηση είχε να κάνει κυρίως με οργανωτικά θέματα και σύντομα θα συνεχιστεί με Ενώσεις κι από άλλες περιοχές της χώρας.

 Ωστόσο, η είδηση που βγήκε είχε να κάνει με την τοποθέτηση του «ισχυρού άνδρα» του ελληνικού μπάσκετ σχετικά με τις επικείμενες εκλογές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του gazzetta.gr, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εξέφρασε στους συνομιλητές του την πεποίθηση, ότι όχι μόνο θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του φθινοπώρου, αλλά ότι θα εκλεγεί και θα διατηρηθεί στον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ. 

Ο 80χρονος παράγοντας υποστήριξε ότι η συμμετοχή του στις εκλογές θα προκύψει από την έκπτωση της ισχύος του αθλητικού νόμου που ψηφίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από προσφυγή που θα καταθέσει ο ίδιος στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα, έχει ρίξει εδώ και καιρό γέφυρες επικοινωνίας επικοινωνία με τον Ρικ Πιτίνο, γεγονός που δικαιολογεί την δήλωση που έκανε ο Αμερικανός προπονητής στο gazzetta.gr σχετικά με την επιστροφή του στην Ελλάδα τον Ιούλιο για να δεσμευτεί με συμβόλαιο και να... τρέξει κι ένα mini camp. Μάλιστα, οι συζητήσεις των δύο πλευρών, συνεχίζονται με τον εκπρόσωπο του 67χρονου τεχνικού στην Ελλάδα, Άγγελο Κοτταρίδη.