Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
αεκ μπάσκετ

ΑΕΚ: «Δεν συμμετείχαμε σε καμία διαδικασία...»

Στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ που έγινε σήμερα αποφασίστηκαν μια σειρά από πράγματα. Μεταξύ αυτών η ανάδειξη του πρωταθλητή 2019-20, Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και η παραμονή των Άρη, ΠΑΟΚ στην Basket League παρά το γεγονός ότι ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας  πριν την διακοπή λόγω κορονοϊού.

Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της ΑΕΚ, ειδικά από την στιγμή που βγαίνει προς τα έξω ότι ομόφωνα συμφωνήθηκαν τα παραπάνω.

Οι «κιτρινόμαυροι» επέμεναν στην θέση που είχαν τον τελευταίο καιρό, και αυτή αφορούσε την συνέχιση του πρωταθλήματος, είτε με την μορφή Final 8, είτε οποιασδήποτε άλλης μορφής, που θα έβγαζε τον πρωταθλητή στο γήπεδο.

Σε αυτό επέμεναν και τώρα, χωρίς συμμάχους, με τους κύκλους της να αναφέρουν «Θέλαμε την συνέχιση του πρωταθλήματος υπό προϋποθέσεις, να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο. Ήμασταν έτοιμοι, ακόμα και με λιγότερους παίκτες, χωρίς ξένους. 

Εμείς δεν συμμετείχαμε σε καμία διαδικασία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ούτε ποιος θα πέσει. Θέλαμε το δίκαιο, θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»