Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Το φαβορί για να αναλάβει την ΚΕΔ (ΦΩΤΟ)

Το μπάσκετ στην Ελλάδα άλλαξε σελίδα από χθες. Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι πλέον ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και μάλιστα, έχοντας την απόλυτη στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού 14 από τα 18 μέλη του πρόσκεινται στην παράταξή του.

Μία από τις πρώτες κινήσεις του νέου προέδρου είναι η αλλαγή σελίδας στην ελληνική διαιτησία. Ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει κατανοήσει το πρόβλημα που υπήρχε στον τρόπο λειτουργίας και θέλει να τον αλλάξει.

Ο Χρήστος Χριστοδούλου είναι ο εκλεκτός του για να «τρέξει» τα ζητήματα της νέας ΚΕΔ. Οι δύο άνδρες κατάγονται από την Πάτρα και συνδέονται με φιλία πολλών ετών. Μετά από τόσα χρόνια, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη, αλλά έτσι κι αλλιώς αναφερόμαστε σε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές.

Λιόλιος και Χριστοδούλου έχουν ήδη μιλήσει αρκετές φορές για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Ωστόσο, οι όποιες κουβέντες ήταν σε θεωρητικό επίπεδο, αφού το αποτέλεσμα των εκλογών εκκρεμούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Χριστοδούλου σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της ανάληψης της συγκεκριμένης θέσης, αλλά δεν πρόκειται να πάρει οποιαδήποτε απόφαση πριν γίνει κάποιο επίσημο ραντεβού.

Ο Πατρινός ρέφερι θέλει να γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια και φυσικά να αισθανθεί πως θα έχει τον απόλυτο έλεγχο, δεν θα δέχεται παρεμβάσεις και φυσικά θέλει ο ίδιος να δημιουργήσει τη δική του ομάδα με συνεργάτες που γνωρίζει κι εμπιστεύεται.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει ραντεβού των δύο ανδρών.

Χρ.Χριστοδούλου: Κλείνει 22 χρόνια διεθνής διαιτητής! – Matchnews.gr