Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τσαλίκης

Η έντονη αντίδραση του Γιώργου Τσαλίκη στην ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το «Big Brother»

Ο ΣΚΑΙ εξέδωσε ανακοίνωση για το νέο κύκλο του «Big Brother», αποκαλύπτοντας τους νέους παρουσιαστές. Αυτοί θα είναι οι Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα, με τον Γιώργο Τσαλίκη να σχολιάζει την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε: «Λοιπόν παιδιά μου θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας, κάτι που τόσο καιρό κυκλοφορούσε σαν δημοσιογραφική πληροφορία, ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές του «Big Brother», ενώ εγώ είχα υπογράψει κάτι που με τα βδελυγμίας η κυρία Μαραγκουδάκη μου έλεγε όχι- όχι δεν ισχύει, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση, κάτι που παίζανε τα sites, τα blogs και εκπομπές ενώ είχα υπογράψει ένα πολύ δεσμευτικό συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ, τελικά σήμερα ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs.

Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας την πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δεν καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση. Η συνέχεια στα δικαστήρια».