Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Aπόλυτη στήριξη της Γιουνάιτεντ στον Σόλσκιερ

Aπόλυτη στήριξη της Γιουνάιτεντ στον Σόλσκιερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει από το κακό στο χειρότερο και πραγματοποιεί τη χειρότερη έναρξη σεζόν των τελευταίων δεκαετιών στην Premier League.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, τις επόμενες μέρες η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» θα συναντηθεί με τον τεχνικό της ομάδας, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά δεν τίθεται προς το παρόν τουλάχιστον κανένα θέμα με τον Νορβηγό τεχνικό.

Τον στηρίζουν απόλυτα, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή Έντ Γούντγουορντ:

«Το όραμα του Όλε ταιριάζει ακριβώς στον πυρήνα των τριών ποδοσφαιρικών μας στόχων. Πρέπει να κατακτούμε τρόπαια, να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους παίκτες

 Το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, μετά την άφιξη του Όλε, είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε και το μέρος που θέλουμε να φτάσουμε.

Είδαμε μία ομαδα να παίζει γρήγορο, στρωτό ποδόσφαιρο, με τη φιλοσοφία και το στιλ που θέλει ο προπονητής μας να βλέπει από την ομάδα.

Ο Όλε επανέφερε επίσης την πειθαρχεία στα αποδυτήρια, η οποία νομίζω πως απουσίαζε τα τελευταία χρόνια. Χτίζει μία ομάδα που σέβεται την ιστορία του συλλόγου και στην οποία οι παίκτες δουλεύουν σκληρά και σέβονται τους συμπαίκτες τους».