Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Η τοποθέτηση του Κλοπ για την τιμωρία του, λόγω της εισβολής του στον αγωνιστικό χώρο

Ο Γιούργκεν Κλοπ μας έχει συνηθίσει στις έντονες αντιδράσεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με τη χαρά του είτε με την δυσαρέσκειά του. Ωστόσο, ο πανηγυρισμός του στο ματς με την Έβερτον μετά το γκολ του Οριγκί στις καθυστερήσεις ήταν κάτι που δεν είχε ξανακάνει, τουλάχιστον όχι στα αγγλικά γήπεδα.

«Η τελευταία φορά που έκανα κάτι τέτοιο ήταν πριν από 14 χρόνια. Δεν είμαι το ίδιο γρήγορος πια. Δεν υπήρχε στο μυαλό μου ότι κάτι τέτοιο ήταν εφικτό. Κάνουμε λάθη, όμως συνήθως μαθαίνουμε από αυτά. Ακόμα και μετά από πολύ καιρό», τόνισε σχετικά ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων»

Ο Κλοπ, ο οποίος θα πληρώσει πρόστιμο περίπου 10.000 ευρώ για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο, δεν βλέπει με άσχημο μάτι μια τέτοια κίνηση: «Δεν είναι ένα μεγάλο λάθος. Αν δεν υπήρχε κανόνας γι’ αυτό, εμείς οι προπονητές θα μπαίναμε συνεχώς στον αγωνιστικό να πανηγυρίσουμε και θα λέγατε: «Αυτό είναι ωραίο».

Δεν νομίζω πως σκέφτηκε κάποιος -ούτε καν ο διαιτητής- ότι αυτό είναι μεγάλο λάθος, μάλλον εξεπλάγησαν όλοι. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Είναι ένα πρόστιμο, θα το πληρώσω, γι’ αυτό είναι οι κανόνες, όταν τους παραβείς, πληρώνεις. Ας συνεχίσουμε».