Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ατζέντης Κάριους: «Ανοησίες όσα λέγονται περί πρόωρης επιστροφής του στη Λίβερπουλ»

Ατζέντης Κάριους: «Ανοησίες όσα λέγονται περί πρόωρης επιστροφής του στη Λίβερπουλ»

Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Κάριους να επιστρέφει τον Ιανουάριο στη Λίβερπουλ, ο ατζέντης του Φλόριαν Γκολ. 

Πιο συγκεκριμένα, η καριέρα του Γερμανού τερματοφύλακα στην Μπεσίκτας δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο και τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα στην Τουρκία ανέφεραν πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επιθυμεί να τερματίσει πρόωρα το διετή δανεισμό του 25χρονου. 

Ο ατζέντης του όμως, με σημερινές του δηλώσεις, διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Κάριους στο «Άνφιλντ», τονίζοντας πως οι συγκεκριμένες φήμες δεν είναι τίποτα περισσότερο από ανοησίες. 

«Αυτά που γράφονται είναι ανοησίες! Αναρωτιέμαι από πού προέρχονται αυτές οι φήμες, οι οποίες είναι ψευδείς. Ο Λόρις θα είναι δανεικός στη Μπεσίκτας για τα επόμενα δύο χρόνια, έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν υπάρχει πρόθεση από κανέναν να τερματιστεί ο δανεισμός του», ήταν τα λόγια του Γκολ. 

Μάλιστα, σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «Standard Sport», δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Κάριους, η οποία δίνει τη δυνατότητα στην Μπεσίκτας να τερματίσει πρόωρα το δανεισμό του, ο οποίος ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.