Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα: Γι' αυτό ακύρωσαν το γάμο τους!

Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα: Γι' αυτό ακύρωσαν το γάμο τους!

Σαν «κεραυνός» έπεσε η είδηση, ότι ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα, χώρισαν λίγα 24ωρα πριν τον γάμο τους.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη ματαίωση του γάμου τους, μόλις πέντε ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Αυτό το έκανε με ένα απλό μήνυμα στα social media, λέγοντας: «Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε τον γάμο μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας».

Τα όσα λέει το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού για τον χωρισμό!

«Το ζευγάρι είχε μαζέψει αρκετή ένταση τον τελευταίο μήνα, λόγω των προετοιμασιών, η οποία, όπως φάνηκε, γιγαντώθηκε τις τελευταίες ημέρες και επέφερε τη ρήξη στη σχέση τους. Αυτό, σε συνδυασμό με ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που προέκυψε ξαφνικά, τους οδήγησε στην απόφαση της ματαίωσης», λένε καλά ενημερωμένες πηγές.

Μάλιστα φίλος του ζευγαριού ανέφερε στη «Realife»: «Αν και είχαν προετοιμάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια για την ημέρα του γάμου τους, τόσο η Ματίνα όσο και ο Λάμπρος αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μια τελετή που, λόγω στρες και έντασης, δεν θα μπορούσαν να απολαύσουν.

Παρέμειναν και οι δύο στη Σκιάθο, αλλά χωρίς να διατηρούν επαφές. Επέλεξαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους. Όμως, τώρα που πήραν τον χρόνο τους και επέστρεψαν στην Αθήνα, έχουν πρόθεση να συζητήσουν για το μέλλον».