Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΑΡΡΑΣ

Ζήσης Κασιάρας: Ο Βασίλης Καρράς μιλά για τον κορυφαίο βιολιστή που “έφυγε” νικημένος από κορονοϊό

Συγκλονισμένος για το θάνατο του Ζήση Κασιάρα, του μουσικού ο οποίος έφυγε από κορονοϊό, δηλώνει o Βασίλης Καρράς. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής είχε συνεργαστεί με τον καταξιωμένο βιρτουόζο του βιολιού. Μία συνεργασία η οποία μετρούσε χρόνια και συγκεκριμένα, όπως είπε ο Βασίλης Καρράς δούλεψαν μαζί για περισσότερα από 20 χρόνια.

Διάβασε τι είπε στο "Tlife" o Βασίλης Καρράς: “Υπήρξαμε συνεργάτες πάνω από 20 χρόνια με τον Ζήση Κασιάρα. Είναι μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια των καλλιτεχνών και μια τεράστεια απώλεια στην καρδιά μας. Καλό Παράδεισο να έχει”.

Ο Ζήσης Κασιάρας, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα, κατέληξε από κορονοϊό στα 53 του χρόνια, σήμερα το πρωί αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο γνωστός μουσικός είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Πάολα, ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Αντύπας. Η μάχη με τον κορονοϊό άρχισε πριν από 20 μέρες περίπου όταν διαγνώστηκε θετικός και καθώς τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν μετά από πέντε μέρες νοσηλείας, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας όπου παρέμενε διασωληνωμένος δίνοντας το δικό του αγώνα να κρατηθεί στη ζωή.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί έχασε τη μάχη και το όνομά του προστέθηκε στη μαύρη λίστα των θυμάτων του κορονοϊού.