Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

«Άκυρο» του Γιατρά στον Ηρακλή!

Μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ του Μάκη Γιατρά και τους ανθρώπους του Ηρακλή, φάνηκε ότι οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία, καθώς οι Θεσσαλονικείς όχι μόνο έδειξαν την πρόθεση της εν λευκώ παράδοσης της ομάδας, αλλά εμφανίστηκαν διατεθειμένοι να αναλάβουν και το οικονομικό κόστος για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο έμψυχο δυναμικό.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάμβανε τον «Γηραιό», καθώς έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα του πρόσφεραν οι κυανόλευκοι, τελικώς αποφάσισε να μην το πράξει!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Ηρακλή και τους ενημέρωσε για την απόφασή του, η οποία πηγάζει μέσα από την αμφιβολία του για το ποιοτικό επίπεδο της ομάδας και περισσότερο από το κατά πόσο θα μπορέσει να εφαρμόσει τη «συνταγή» που θέλει με τα υλικά που διαθέτει η ομάδα.

Η ουσία είναι ότι οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να επικεντρωθούν σε άλλες περιπτώσεις προπονητών ούτως, ώστε να αντικαταστήσουν τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Η περίπτωση του Στέργιου Κουφού είναι από αυτές που βρίσκονται στο προσκήνιο παράλληλα μ’ αυτή του Γιώργου Λιμνιάτη.