Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Το άγχος για το αν θα πετύχει ο Γιαννίκης πρώτα πρέπει να το έχει η ΑΕΚ και μετά ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ

Το άγχος για το αν θα πετύχει ο Γιαννίκης πρώτα πρέπει να το έχει η ΑΕΚ και μετά ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ

Αυτό που κατάλαβα από τις συζητήσεις που είχα με ανθρώπους της ΑΕΚ για το θέμα Μιλόγεβιτς είναι ότι ίσως και να τους ήρθε κουτί η πρόταση από την Σ. Αραβία.

Με απλά λόγια ο Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του δεν ήταν ικανοποιημένοι με τον Σέρβο.

Και για την εικόνα της ομάδας και για την περίεργη συμπεριφορά του εντός και εκτός αποδυτηρίων.

Άρα, μόνο τυχαία δεν ήταν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την Τούμπα.

Υπήρχε γκρίνια και αμφισβήτηση για τον Μιλόγεβιτς. Κι αυτό το εισέπραξε ο ξένος τεχνικός και αποφάσισε να φύγει μη αντέχοντας την πίεση.

Ο Γιαννίκης έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες διότι είχε μιλήσει με την ΑΕΚ πριν την πρόσληψη του Μιλόγεβιτς. Το γιατί δεν έγινε η δουλειά το ξέρει καλύτερα ο Μελισσανίδης.

Στην πορεία θα φανεί αν έπραξε σωστά η, λάθος. Αλλά από τη στιγμή που αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά στον πρώην προπονητή του ΠΑΣ θα πρέπει να τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις. Και όχι στην πρώτη στραβή να τον στείλει σπίτι του.

Αν ο Μιλόγεβιτς χρειαζόταν έναν και δυο μήνες διότι άλλαξε όλο το ρόστερ, φανταστείτε το χρόνο που θέλει ο Γιαννίκης.

Και το εύλογο ερώτημα όλων είναι αν θα τον έχει. Μην μπερδεύουμε τα Γιάννενα με την ΑΕΚ. Άλλες οι απαιτήσεις της Ενωσης.

Ασφαλώς ο 41χρονος τεχνικός έχει καταλάβει το βαρύ φορτίο που ανέλαβε. Και θα πετύχει μόνο αν δεν αγχωθεί με το καλημέρα. Το άγχος, άλλωστε, είναι της ΑΕΚ, όχι προσωπικά του Γιαννίκη.

Ο ομογενής προπονητής έπιασε δουλειά κοντά στα μέσα Οκτωβρίου, άρα ουδείς μπορεί να του ζητήσει άμεσα ευθύνες αν η ομάδα δεν ρολάρει.

Εννοείται ότι το έμψυχο υλικό της Ενωσης είναι πολύ καλό και ο Γιαννίκης καλείται να βρει την πιο δυνατή ενδεκάδα η, αν προτιμάτε τους παίκτες που θα αποτελούν τον βασικό κορμό.

Δεν πρόκειται να κάνει σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα και το στοίχημά του είναι ο σχηματισμός και να μην υπάρχουν αυτά τα «νεκρά» σημεία που δεν αρέσουν στον κόσμο.

Η φιλοσοφία του Γιαννίκη είναι ξεκάθαρη. Οργανωμένο επιθετικό ποδόσφαιρο και πρεσάρισμα ψηλά.