Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Το συμφέρον της ΑΕΚ είναι να τελειώσει άμεσα την μεταγραφή Αραούχο - Διαφορετικά να ασχοληθεί με άλλον παίκτη

Tο συμφέρον της ΑΕΚ είναι να τελειώσει άμεσα την μεταγραφή Αραούχο - Διαφορετικά να ασχοληθεί με άλλον παίκτη

Στα… κάγκελα είναι αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ με την υπόθεση Αραούχο. Και στο Instagram μού στέλνουν ερωτήσεις του τύπου «πώς γίνεται η ΑΕΚ να βγάζει προς τα έξω ότι είναι θέμα χρόνου η μεταγραφή και ο Αργεντίνος να κάνει αρχηγικές δηλώσεις στην πρώτη της Λας Πάλμας».

Αναρωτιέμαι τι περίμεναν κάποιοι οπαδοί της ΑΕΚ. Να αρχίσει ο Αραούχο να λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την ομάδα τους και ότι θα κόψει τη μπάλα αν δεν ξαναπαίξει στην Ελλάδα; Πλάκα κάνουμε;

Ο Αραούχο είναι επαγγελματίας. Δεν μπορεί να παίζει με την καριέρα του.

Θέλει να γυρίσει στην ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τραβήξει το σχοινί στα άκρα, διότι δεν μπορεί να ξέρει τι τού ξημερώνει.

Ο παίκτης τα έχει βρει με την Ενωση και περιμένει τις εξελίξεις. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες συνεχίζονται και το κλίμα είναι καλό.

Τόσες φορές, άλλωστε, τα έχουν πει τα τελευταία χρόνια.

Το θέμα είναι η ΑΕΚ να βάλει έναν χρονικό ορίζοντα για να μην μπλέξει. Η, πέφτει με τα μούτρα πάνω στην υπόθεση και την κλείνει η, πάει παρακάτω.  Δεν την συμφέρει η καθυστέρηση.

Κι αν προχωρήσει η μεταγραφή, τουλάχιστον αυτή τη φορά να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Αραούχο η, έστω να έχει μεγάλο ποσοστό συνιδιοκτησίας. Αυτή η εξέλιξη βολεύει τους πάντες.