Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Αυτό είναι το μυστικό για να φτάσει ο Τζόλης πολύ ψηλά

Αυτό είναι το μυστικό για να φτάσει ο Τζόλης πολύ ψηλά

Το γράφω τώρα που είναι πολύ νωρίς. Ο Χρήστος Τζόλης έχει αρχίσει να δείχνει δείγματα μεγάλου παίκτη και για να χτίσει διεθνή καριέρα το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να πατάει στη γη.

Κι αυτό θα γίνει μόνο με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πώς ο ίδιος θα διαμορφώσει πλήρως τον χαρακτήρα του, πώς θα τον προστατεύσει η οικογένειά του από τα ξεμυαλίσματα κι ασφαλώς τι διαχείριση θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Εντός και εκτός γηπέδου.

Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να δουν ελληνόπουλα να αναδεικνύουν το ταλέντο τους οφείλουν να βοηθήσουν τον Τζόλη και τον κάθε Τζόλη.

Και φυσικά δεν βγάζω από το κάδρο εμάς τους αθλητικούς συντάκτες.

Μόνο ζημιά κάνουμε αν ηρωποιούμε τόσο εύκολα τον κάθε νεαρό. Αντίθετα, θα συμβάλουμε στην επιτυχία του αν τον προτρέπουμε να δουλεύει σκληρά, να μην μιλάει πολύ και να είναι προσγειωμένος.

Από χιλιόμετρα φαίνεται ότι ο μικρός κάνει τη διαφορά. Έχει ήδη πετύχει 12 τέρματα και ακόμα είναι Ιανουάριος.

Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θα πάει ακόμα πιο ψηλά αν πρώτα βάλει την ομάδα και μετά τον εαυτό του.

Αυτό είναι και το κλειδί. Μην παρασυρθεί από το εγώ του. Πάνω απ' όλα οι συμπαίκτες του, ο προπονητής του, το σύνολο. Από εκεί θα έρθει η διάκριση.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι τυχερός που διαθέτει ένα τέτοιο διαμάντι στον ΠΑΟΚ και οφείλει να πέσει με τα μούτρα πάνω στον Τζόλη. Και τον άνθρωπο και τον ποδοσφαιριστή. Αυτά πάνε πακέτο.

Υ.Γ: Ο λογαριασμός μου στο Instagram είναι giorgos.kolokotronis