Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Αρχή είναι ακόμα, αλλά ο Πογιάτος έκανε πολλά χοντρά λάθη που επιβάλλεται να διορθώσει

Αρχή είναι ακόμα, αλλά ο Πογιάτος έκανε πολλά χοντρά λάθη που επιβάλλεται να διορθώσει

Δεν το θεωρώ σωστό να περάσω τον Πογιάτος από πριονοκορδέλα, γιατί ήταν το πρώτο του ματς. Και μην ξεχνάτε ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του εργάζεται σε αυτό το επίπεδο.

Η ήττα των πράσινων στην Τρίπολη χρεώνεται στον προπονητή του. Και μεταξύ μας έτσι είναι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι παίκτες δεν έχουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.

Παραμονές του αγώνα σας είχα τονίσει ότι ο Πογιάτος παίζει με 4-3-3, το οποίο θέλει χρόνο και τους κατάλληλους παίκτες.

Δεν γίνεται, λοιπόν, ολόκληρη την αριστερή πλευρά να την έχει ένα κλασικό στόπερ όπως είναι ο Μαυρομμάτης. Αυτό είναι ανέκδοτο.

Από τη στιγμή που ο Καρλίτος είναι φορ και ο Μακέντα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του αριστερού η, δεξιού ακραίου, ο προπονητής είναι υποχρεωμένος να βρει άλλη λύση. Είτε με πρόσωπα, είτε με αλλαγή σχηματισμού.

Ο Πογιάτος δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο ότι πάση θυσία πρέπει να εφαρμόζει το 4-3-3, ούτε ότι είναι μονόδρομος να χωράει στην 11άδα τον Μακέντα με τον Καρλίτος. Πάνω απ' όλα προέχει το συμφέρον της ομάδας. 

Αυτός ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα. Αμυντικά το κεντρικό του δίδυμο κακώς παίζει πολύ μπροστά κι αυτό φάνηκε στο πανέμορφο γκολ του Ριέρα και επιθετικά εγκλωβίζεται.

Ό,τι έκανε από το 15 μέχρι το 30 ήταν ενέργειες του Καρλίτος. Και στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε, γιατί ο Κώτσιρας περιόρισε αισθητά τον Ισπανό.

Όσον αφορά τον Κουρμπέλη ναι μεν δεν τράβηξε, αλλά με το που βγήκε το Τριφύλλι κόπηκε στα δύο.

Το φωνάζω εδώ και δυο, τρία χρόνια.  Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη ένα βαρβάτο 6άρι που να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

Και φυσικά ένα χαφ να δημιουργεί. Δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο Βιγιαφάνιες.

Ο Μπουζούκης έχει ικανότητες, αλλά θα χρειαστεί υποστήριξη και δεν βλέπω τον Πογιάτος να πηγαίνει σε τέτοια λύση. Ούτε φυσικά ο Αγιουμπ είναι ο παίκτης με τη ξεχωριστή προσωπικότητα.

Το γκολ θα έρθει, αλλά μόνο με οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες που θα χτίζονται από πίσω.

Ο Πογιάτος έχει να ανέβει ανηφόρα. Έτσι όπως τον είδα ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάει πουθενά.