Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πέθανε ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λαιμός - Από τις Οινούσσες στη φιλία με τον πρίγκιπα Κάρολο και τα οικονομικά προβλήματα

Πέθανε ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λαιμός - Από τις Οινούσσες στη φιλία με τον πρίγκιπα Κάρολο και τα οικονομικά προβλήματα

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο εφοπλιστής, Παναγιώτης Λαιμός.

Ο Παναγιώτης Λαιμός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και κηδεύτηκε την Παρασκευή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε στενό οικογενειακό κύκλο, σύμφωνα με την Espresso.

Με καταγωγή από τις Οινούσσες ο Παναγιώτης Λαιμός έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο Λονδίνο.

Ήταν προσωπικός φίλος του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ και εστεμμένων γαλαζοαίματων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Παναγιώτης Λαιμός φημολογείται ότι βίωνε οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να δεσμευτούν τα δύο γιοτ του.

Ο γνωστός εφοπλιστής είχε καταδικαστεί ερήμην και για το ναυάγιο του «Albion 2» καθώς το δικαστήριο έκρινε πως ήταν σε κακή κατάσταση το πλοίο και δεν είχαν γίνει επισκευές.

Ο Παναγιώτης Λαιμός και η σύζυγός του, Χρυσάνθη, ήταν εκ των ελάχιστων Ελλήνων που ήταν καλεσμένοι στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον το 2011.

Η Χρυσάνθη Λαιμού ίδρυσε τον σύλλογο Life Action Trust ο οποίος προσφέρει υποτροφίες σε νέους Έλληνες καλλιτέχνες, κυρίως σε όσους σπουδάζουν κλασσική μουσική στο Λονδίνο. Η κα Λαιμού διοργάνωνε γκαλά για τους σκοπούς του ιδρύματος με καλεσμένους μεταξύ άλλων τον πρίγκιπα Κάρολο, την Άννα Βίσση και την Μαρινέλλα.

Φωτογραφία εξωφύλλου: Espresso