Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
BINTEO - Masterchef: Απίστευτη... τραγωδία και 3 αποχωρήσεις σε μία εβδομάδα!

BINTEO - Masterchef: Απίστευτη... τραγωδία και 3 αποχωρήσεις σε μία εβδομάδα!

Απίστευτες ανατροπές στο Masterchef… Στην τελική ευθεία οι παίκτες για τον μεγάλο τελικό, αλλά το παιχνίδι, φέτος, παίζεται αλλιώς. Με μερικά πιάτα -όπως φαίνεται στο τρέιλερ- να είναι σκέτη τραγωδία, έρχεται μία εβδομάδα – κόλαση για τους παίκτες.

Έρχονται τα πάνω – κάτω τις επόμενες μέρες στο Masterchef. Η μαγειρική αναμέτρηση αλλάζει από αυτή τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, καθώς ξεκινάει μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για όλους τους παίκτες του Masterchef. Μέσα σε λίγες μόλις μέρες αποχωρούν 3 παίκτες, και οι αλλάζουν οι ισορροπίες.

Μετά από μία δύσκολη -μαγειρικά- εβδομάδα, που βρήκε τον Δημήτρη νικητή του Silver Week, οι παίκτες μπαίνουν στη μάχη για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Τα πάντα αλλάζουν, για μία ακόμη φορά, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον κακό τους εαυτό, και τρεις παίκτες θα αποχωρήσουν την εβδομάδα που έρχεται από το παιχνίδι.

Όπως φαίνεται και από το trailer της εκπομπής, κάποια πιάτα ήταν σκέτη αποτυχία, με τον σεφ Κουτσόπουλο να κάνει λόγο για μια “πολύ κακή ημέρα” και για μία προσπάθεια κάποιοι παίκτη, που όπως λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, “αυτό δεν είναι ένα ωραίο πιάτο”…

Η συνέχεια στις οθόνες μας.