Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το τερμάτισε η Ναόμι Κάμπελ: Με στολή χημικού πολέμου για να γλιτώσει τον κορονοϊό! (pics)

Το τερμάτισε η Ναόμι Κάμπελ: Με στολή χημικού πολέμου για να γλιτώσει τον κορονοϊό! (pics)

Η Ναόμι Κάμπελ είναι έτοιμη να κλείσει τα 50 της χρόνια, όμως πριν από τη lockdown γιορτή που θα διοργανώσει, φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι. Ο προορισμός μπορεί να παραμένει άγνωστος, ωστόσο το supermodel, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει όχι με κάποιο chic outfit, όπως μας έχει συνηθίσει, αλλά με στολή χημικού πολέμου.

Η εντυπωσιακή Ναόμι Κάμπελ δεν μένει μόνο στη μάσκα και τα γάντια που φορούν οι περισσότεροι άνθρωποι, αλλά όπως θα δεις, δεν αφήνει τίποτα εκτεθειμένο για να μην υπάρξει καμία πιθανότητα να κολλήσει τον νέο κορονοϊό.

Ακόμη, στη θέση του αεροπλάνου που κάθεται το supermodel φαίνεται να υπάρχει ένα κάλυμμα ροζ χρώματος για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, υποθέτουμε.

Η γνωστή Βρετανίδα είχε κάνει και παλαιότερα ανάλογη εμφάνιση στο αεροδρόμιο, όταν και όπως η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε τότε, πήγε την προστασία από τον νέο κορονοϊό «σε άλλο επίπεδο».

Τέλος, μάλλον έχει γενικότερη μανία με το θέμα αυτό, καθώς η ίδια έχει δηλώσει, πως καθάριζε επί 17 περίπου χρόνια τις θέσεις των αεροπλάνων με τα οποία ταξίδευε.