Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χάμιλτον

Χάμιλτον: «Να πάρει ο κόσμος τα λεφτά του πίσω»

Έξαλλος μετά το τέλος του γκραν πρι του Σπα που ουσιαστικά δεν... έγινε ποτέ ήταν ο Λιούις Χάμιλτον, υποστηρίζοντας πως όλα συνέβησαν λόγω του χρήματος. Παράλληλα, υποστήριξε πως οι θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες πρέπει να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

«Το χρήμα μιλάει. Πραγματικά αυτό συνέβη, κάναμε δύο γύρους απλά, για να υπάρξει τυπικά αγώνας, αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά με το χρήμα, να πληρωθούν όλοι κανονικά και να τηρηθούν τα συμβόλαια κανονικά. Όμως νομίζω πως θα έπρεπε και οι θεατές να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Δυστυχώς δεν είδαν αυτό για το οποίο πλήρωσαν.

Νομίζω πως σήμερα το σπορ πήρε μία λάθος απόφαση. Φυσικά και θα θέλαμε να αγωνιστούμε. Όμως για να θεωρηθεί επισήμως αγώνας, πρέπει να ολοκληρωθούν δύο γύροι. Ανάμεσα στην πρώτη διακοπή και την δεύτερη προσπάθειά μας, έβρεχε συνεχώς. Μας έστειλαν εκεί έξω για ένα και μόνο λόγο. Γι’ αυτό και νιώθω τόσο άσχημα για τους θεατές.

Δεν μπορούσες να δεις πέντε μέτρα μπροστά. Το προπορευόμενο μονοθέσιο εξαφανιζόταν. Στην ευθεία ήταν πολύ δύσκολο ακόμα και να δεις το φως που αναβοσβήνει, δεν μπορούσες να πας τέρμα γκάζι. Είναι κρίμα γιατί φυσικά όλοι θέλαμε να αγωνιστούμε κι αν δεν έβρεχε τόσο, θα μπορούσαμε να έχουμε έναν εξαιρετικό αγώνα»., δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.